Învaţă să prepari o tartă cu cartofi la tigaie delicioasă. Delicios și rapid, perfect pentru un prânz sățios sau o cină rapidă și gustoasă, când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru gătit și nici chef să deschizi cuptorul.
Cei mai buni cartofi la tigaie se fac după cei 4 pași simpli de mai jos.
Timp de preparare: 10 min
Timp de gatire: 25 min
Gata in: 35 min
Ingrediente:
400 g cascaval afumat
2 catei de usturoi50 g unt
150 g bacon afumat
1 kg cartofi noi
1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
1. Se spala si se curaţa cartofii, se feliaza cât se poate în felii nu foarte groase.
2. Se pun într-o tigaie cu unt topit împreuna cu baconul afumat taiat cubuleţe. Se lasa la prajit 15 minute.
3. Când sunt aurii si prajiţi, se adauga usturoiul pisat, se amesteca si se pun deasupra felii de cascaval.
4. Când cascavalul s-a topit, cartofii sunt gata, se retrag de pe foc, se presara patrunjel si se servesc imediat.
Pofta buna!