O tocanita perfecta pentru aceasta perioada, la care merge neaparat un pahar de vin rosu.
Ingrediente:
6 catei de usturoi,
6 cartofi medii,
ulei de masline,
1 legatura de patrunjel,
1 cana de vin alb,
sare si piper,
1 caserola de pulpe de pui superioare.
Mod de preparare:
Incinge ulei intr-o cratita si pune pulpele de pui condimenatate la prajit.Cand prind o culoare aurie, adauga usturoiul tocat, amesteca carnea de pui cu usturoi si toarna 1 cana de vin deasupra. Adauga cartofii taiati cubulete fierti si lasa-i pe foc, aproximativ 15 minute, iar apoi presara sare dupa preferinta. Cand sunt gata, presara patrunjel deasupra si serveste-i cu mare pofta. Un preparat care merita degustat cu toata familia.
Daca ti-a palcut, arata reteta si prietenilor.
Pofta buna!
Sursa: Colectionarul