Ingrediente:
- 35 de biscuiti (aproximativ)
- 100 ml lapte proaspăt
Crema:
- 800 ml lapte proaspăt
- 75 g budincă cu aromă de caramel
- 3 linguri amidon de porumb
- 20 g ciocolata alba
- 50 g biscuiti
- 160 ml smantana pentru frisca
- 2 banane
- sos de caramel pentru decor
Mod de preparare:
Pregătiți biscuiții și laptele (100 ml).
Înmuiați biscuiții în lapte și aranjați-i într-o formă pe două rânduri.
Amestecă amidonul de porumb și praful de budincă.
Adăugați treptat laptele și amestecați până la omogenizare. Se pune pe aragaz si se fierbe pana se ingroasa.
Adăugați ciocolata albă și bucățile de fursecuri zdrobite (50 g).
Faceți-le piure.
Se adauga smantana si se bate totul bine.
Turnați amestecul peste biscuiți și lăsați-i să se întărească bine la frigider (pentru aproximativ 2 ore).
La final, se decorează cu felii de banană și glazură de caramel.