Torturi

Tort elegant, insiropat cu ciocolată lichidă, care are un gust ca la o patiserie de lux

 

 

Diagnosticata cu cancer terminal ,această femeie mai avea 3 luni de trăit – Este salvată în mod miraculos de o terapie REVOLUTIONARA

 

Ingrediente:

 Blat:

  • 4 oua (temperatura camerei)
  • 150 g zahăr
  • 150 ml lapte proaspăt
  • 150 ml ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 din nou. praf de copt
  • 250 g faina

Umplutura:

  • 300 ml lapte proaspăt
  • 2 linguri de cacao îndulcită (sau obișnuită, amestecată cu zahăr)
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 20 g zahăr
  • 50 ml ulei
  • 100 g ciocolata tocata

 

Mod de preparare:

Bate ouăle cu zahărul până amestecul devine spumos.

30055 f23324432

Se adauga treptat laptele, uleiul si, amestecand continuu, cacao, praful de copt si faina cernuta.

30056 full233425

30058 f23423411

Amestecați un aluat uniform, pe care apoi îl transferați într-o tavă unsă cu unt.

Se coace la 180 de grade aproximativ 25 de minute.

2432 05 17 sau 9 05 54

Intre timp pregatim glazura.

Se toarnă laptele în cratiță, se adaugă zahăr, ulei și amidon.

30061 f34234234

Adăugați cacao și aduceți la fiert.

La sfarsit adaugam ciocolata si gatim aproximativ 2 minute, amestecand continuu.

23434205 17 sau 9 06 45

Tăiați blatul copt în pătrate și înțepați bine cu o scobitoare.

30066 f233456798

Turnați siropul de ciocolată peste aluat și lăsați-l să se odihnească.

Apoi pur și simplu feliați și serviți.

346579840

 

Poftă bună!

 

 Sursă