Ingrediente:
- 48 de fursecuri de ciocolata
- 16 căpșuni
- menta proaspata pentru decor
- 600 g crema de branza
- 150 g zahăr
- 200 g gem de caise
- 400 g smântână
Mod de preparare:
Pentru creme, mai întâi amestecați crema de brânză și zahărul. Împărțiți amestecul în jumătate și amestecați prima jumătate cu dulceața de caise.
Bateți smântâna și amestecați jumătate în crema de caise și cealaltă jumătate în cealaltă cremă. Apoi turnați cele două creme într-o pungă.
Asezati trei biscuiti de ciocolata unul langa altul pe o foaie de hartie de copt, intindeti deasupra un strat de crema de branza si asezati o capsuna in mijloc.
Apoi folosește hârtie de pergament pentru a împături totul într-un triunghi.
Repetați pașii până când obțineți opt triunghiuri de cremă albă și opt triunghiuri de cremă de portocale.
Asamblați triunghiurile în forma dorită și puneți-le la frigider peste noapte.
Decorați prăjitura fără coacere cu crema rămasă și mentă proaspătă înainte de servire.
Acest tort fără coacere făcut cu prăjituri de ciocolată, cremă de brânză și căpșuni poate fi diferit de fiecare dată, așa că lăsați-vă imaginația să zboare!
Pofta buna!