Ingrediente :
Aluat:
- 2 ouă
- 80 g zahăr
- 1 pachet zahar vanilat
- 80 g ulei
- 140 g făină universală
- 2 lingurite praf de copt
Impregnare:
- suc de piersici, compot
Crema:
- 300 ml lapte
- 250 ml smântână pentru frisca 36% grasime
- 2 pachete de Crema de vanilie (crema pudră care se bate cu lapte)
- 1 conservă de piersici fara suc
Decor:
- ciocolată albă rasa
Mod de preparare :
1. Aluat: Se sparg ouale intr-un castron, se adauga zaharul si se condimenteaza cu zahar vanilat – se bate si se adauga uleiul – se mixeaza in continuare pana se omogenizeaza.
La final, adăugați făina universală cu praf de copt la amestec și bateți pana avem un aluat omogen.






5. Cremă: Se toarnă laptele într-un bol, se adaugă smântână pentru frișcă și se toarnă crema de vanilie – se bate timp de 3 minute până devine pufoasă și apoi se amestecă piersicile tăiate cubulețe. Amestecați bine.










Pofta buna !