Ingrediente:
- 150 g biscuiti simpli
- 2 ouă
- 10 g zahăr vanilat
- 50 de grame de zahăr
- 500 ml lapte proaspăt
- 45 g amidon de porumb
- 1 cană iaurt
Glazura:
- 5 linguri de zahar
- 5 linguri cacao
- 150 ml lapte proaspăt
- 100 ml unt
Mod de preparare:
Se amestecă ouăle cu zahărul.
Adăugați amidonul, laptele și amestecați.
Puneți pe aragaz și gătiți o budincă groasă.
Se amestecă iaurtul în budincă și se bate bine.
Aranjați biscuiții pe fundul și pe părțile laterale ale tigaii.
Se toarnă deasupra crema caldă pregătită.
Acum pregătiți glazura.
Amestecam cacao cu zaharul si laptele, punem pe aragaz si incepem sa amestecam pana se ingroasa.
Se amestecă untul și se toarnă glazura finită peste desert.
Se decorează după dorință și se servește tortul după ce s-a răcit și s-a înmuiat bine.
Poftă bună