Ingrediente:
Pentru blat:
● 400 g biscuiți sfărâmicioși
● 150 g unt topit
Pentru umplutură:
● 400 g brânză de vaci
● 3 ouă
● 100 g lapte condensat dulce
● 200 g ciocolată
● esență de vanilie
Mod de preparare:
1. Biscuiții se mărunțesc, se amestecă cu untul topit și se pun ca prim strat într-o tavă.
2. Se topesc cele 200 g ciocolată și se lasă la îndemână.
3. Brânza se mixează cu ouăle, se adaugă vanilia și laptele condensat dulce. Se toarnă un strat foarte subțire de ciocolată topită peste biscuiți, se pune un strat de brânză, apoi iar se toarnă ciocolată și se pune al doilea strat de brânză.
4. Se toarnă deasupra restul ciocolatei topite și se lasă la cuptor 35 de minute. Se scoate și se lasă să se răcească înainte de a se tăia.
Pofta buna!